Vairāki bērni rotaļu un mājas darbu laikā guvuši nopietnas traumas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Vakar vairāki bērni rotaļu un mājas darbu laikā guvuši nopietnas traumas, uzzināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Kurzemē kāds 11 gadus vecs zēns paslīdējis slidenā zālē, kritis atmuguriski un atsities pret betona apmali. Puisis nogādāts slimnīcā ar aizdomām par mugurkaula jostas skriemeļu traumu.

Vidzemē deviņus gadus vecs zēns vingrojis pie pievilkšanās sliekšņa un nokritis no aptuveni 1,5 metru augstuma. Viņš slimnīcā nogādāts ar aizdomām par pleca kaula un atslēgas kaula lūzumu.

Tāpat Vidzemē deviņus gadus vecam zēnam ābolu lasīšanas laikā galvā iedzēlis sirsenis. Zēnam sākusies alerģiska reakcija, tostarp parādījušies izsitumi pa visu ķermeni.

Savukārt Latgalē astoņus mēnešus vecs puisītis krītot atsities pret trauku mazgājamās mašīnas rokturi, sasitot galvu un augšlūpu. Mazulis nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 1176 izsaukumi, no kuriem 245 bijuši saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu