Degošā liftā Rīgas Centrālās stacijas tunelī iesprūst cilvēki ar mazu bērnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

Centrālās stacijas ielas tunelī degošā liftā sestdien bija iesprūduši vairāki cilvēki, tostarp arī mazs bērns. Traģēdiju izdevies novērst ar apsargu palīdzību.

Notikuma aculiecinieks TVNET raksta, ka sestdien ap plkst.15 saskāries ar ļoti nepatīkamu atgadījumu Rīgas centrā. «Dodoties uz Centrālo staciju ielas tunelī lifts bij aizdedzies un tanī iesprūduši cilvēki ar bērnu ratiņos. Cilvēki drūzmējās pie lifta , bet tā durvis nevarēja atvērt. Piedūmojums liftā bij ļoti stiprs un knapi varēja saskatīt cilvēkus kuri no tā nevarēja izkļūt jo lifts bija iesprūdis starp stāviem,» raksta aculiecinieks.

Par laimi cilvēki pasaukuši blakus esošā veikala «Stockman» apsargus, kuri atskrējuši un atmūķējuši liftu, izcēluši mazo bērniņu un sievietes no lifta.

«Skats bij drausmīgs vēl pāris minūtes un cilvēki nosmaktu. Šis lifts jau sen ar savu slavu ir dzirdēts ik pa laikam viņā iesprūst cilvēki, bet šoreiz pieci gabali ar mazu bērnu un lifts deg! Šoks par to ka cilvēki varēja tur iet bojā. Kādēļ tādi lifti ir mūsu pilsētā ar kuriem jābrauc māmiņām un invalīdiem?» jautā notikuma aculiecinieks.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Šaboha portālam TVNET pastāstīja, ka sestdien īsi pēc plkst.15 saņemts izsaukums uz Gogoļa ielu Rīgā, kur pazemes pārejā dedzis lifts. Ierodoties notikuma vietā ugunsdzēsēji konstatējuši, ka aizdegusies lifta elektroinstalācija 0,1 kvadrātmetra platībā.

Liftā esošos piecus cilvēkus blakus esošā veikala apsargi evakuējuši vēl pirms glābēju ierašanās. Negadījumā cilvēki nav cietuši, informēja VUGD pārstāve.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu