Virs Tallinas riņķo lidmašīnas, nav iespējams nosēsties

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Sociālajos tīklos tiek vēstīts, ka gaisā virs Tallinas lidostas riņķo trīs lidmašīnas, gaidot atļauju nosēsties, tostarp arī «airBaltic» lidmašīna no Viļņas. Kā portāls «Apollo» noskaidroja lidsabiedrībā «airBaltic», nekas ārkārtējs nav noticis, un tas saistāms ar «sezonāla rakstura īpatnībām».

«airBaltic» pārstāvis Jānis Vanags norādīja, ka pašlaik Tallinas lidosta nepieņem lidojumus, un tiek gaidīts, kad apstākļi uzlabosies.

Nekas ārkārtējs nav noticis, jo rudenī gandrīz katru rītu ir migla, tādēļ atsevišķās lidostās var rasties problēmas ar nosēšanos. Tā kā Rīgas lidosta ir noslogotāka, līdz ar to šeit ir labākas navigācijas iekārtas, tādēļ lidmašīnas var nolaisties arī visai sliktos meteoroloģiskajos apstākļos, kamēr Tallinas lidostā tas nav iespējams.

«Miglas sezona» galvenokārt ir vērojama gan septembrī, gan martā, līdz ar to šāda prakse, lidmašīnām riņķojot gaisā virs lidostas un gaidot nosēšanos, nav nekas neparasts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu