Ameriks solīt sola, bet... pieturas pie VID jau gadiem kritiskā stāvoklī

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pie Valsts ieņēmumu dienesta (VID) atrodas vairākas sabiedriskā transporta pieturvietas – 48. un 9. maršruta autobusu un 11. tramvaja. Transportu cilvēkiem nākas gaidīt gluži tāpat kā savu kārtu VID klientu apkalpošanas centrā – jāstāv garā rindā.

Ne pie vienas no piecām pieturām nav nojumes vai soliņa, arī ceļš ap tām zem katras kritikas, vietējie iedzīvotāji ar šausmām gaida drēgno rudeni.

Kāds pasažieris nolemj piesēst vietā, kura tam nav paredzēta, kāds stāvot un gaidot pavada tik tiešām ilgu laiku.

Ināras kundze ievērojusi, ka citur pieturas ir labiekārtotas, tāpēc devusies uz Rīgas domi lūgt padomāt arī par Rusova ielas iedzīvotājiem.

Uzņēmuma Rīgas satiksme pārstāve dod cerību, ka gaisma tuneļa galā varētu parādīties, bet vispirms jāatdala tramvaja pieturvietas no autobusu.

Labiekārtošana varētu sākties tuvāko mēnešu laikā, bet tas atkarīgs no dzīvojamo māju projekta Mežaparka rezidences tālākas saskaņošanas, arī autobusu pieturvietām nākotnē būšot nojumes.

Rusova ielas pieturas iekļautas otrajā posmā, un ilgtermiņā tikšot realizēts arī trešais posms, kad nojumes būšot visās pieturvietās Rīgā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu