ZZS Rīgas mēra kandidāta statusam vērtē Silenieku, Ābeli, Tavaru, Graudiņu un Kļaviņu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) partijās Rīgas mēra kandidāta statusam tiek vērtēts Viesturs Silenieks, Gatis Ābele, Edgars Tavars, Artūrs Graudiņš un Askolds Kļaviņš.

No minētajiem Latvijas Zemnieku savienība (LZS) vērtē savus biedrus - Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas padomes locekli Ābeli un LZS ģenerālsekretāru Graudiņu, aģentūrai LETA sacīja ZZS Saeimas frakcijas priekšsēdētājs un LZS priekšsēdētājs Augusts Brigmanis.

Savukārt Latvijas Zaļās partijas (LZP) pārstāvji informējuši, ka tiek vērtētas trīs tās biedru kandidatūras - līdzpriekšsēdētājs Silenieks, valdes priekšsēdētājs Tavars un Saeimas deputāts Kļaviņš, taču sīkāk par šo jautājumu būtu jārunā ar pašiem LZP pārstāvjiem, norādīja Brigmanis.

Politiķis pauda, ka LZS un LZP noslēguma posmā katra nosauks vienu kandidātu, starp kuriem ZZS būs jāizvēlas Rīgas mēra kandidāts.

LZS pašlaik sliecas, ka no sava vidus apspriešanai ZZS līmenī varētu virzīt Ābeles kandidatūru, teica Brigmanis.

Tiek pieļauts, ka LZP virzītais kandidāts apspriešanai ZZS līmenī varētu būt Silenieks, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

Pašvaldību vēlēšanas notiks 2017.gada 3.jūnijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu