Par LTV7 galveno redaktori saturam krievu valodā oktobrī kļūs Jekaterina Safronova

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No šīs nedēļas, 1.oktobra, par Latvijas Televīzijas (LTV) kanāla LTV7 galveno redaktori saturam krievu valodā kļūs producente un raidījumu vadītāja Jekaterina Safronova, kura šai amatā aizstās līdzšinējo galveno redaktori Olgu Proskurovu, aģentūru LETA informēja LTV komunikācijas speciāliste Agita Pudule.

Viņa sacīja, ka Safronova strādā LTV7 kopš 2014.gada septembra un ir bijusi LTV7 vakara ziņu producente, rīta programmas «Šorīt» un raidījuma «Dzīve šodien» vadītāja, kā arī viena no šīs vasaras Rēzeknes televīzijas raidījumu maratona vadītājām. Līdz 2014. gadam Safronova strādāja par ziņu un programmas «Razvorot» vadītāju radio «Baltkom» un TV5 ziņu dienesta producenti. Žurnālistikā Safronova strādā kopš 2002.gada.

LTV7 saturs krievu valodā saviem skatītājiem piedāvā piecus informatīvos raidījumus - ikdienas informatīvi izklaidējošo raidījumu «Dzīve šodien», ikdienas ziņu izlaidumu «Šovakar», iknedēļas raidījumu «Bez aizvainojuma», diskusiju raidījumu «Punkti uz i» un analītisko raidījumu «Personīga lieta».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu