Septembrī kopumā visvairāk skatītie TV kanāli bija PBK, TV3 un LTV1

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Septembrī Latvijā visvairāk skatītākie televīzijas (TV) kanāli, iekļaujot arī TV skatīšanos ar nobīdi laikā, bija PBK, TV3 un LTV1, liecina pētījumu kompānijas «Kantar TNS» apkopotie dati.

Apkopotie TV kanālu auditorijas dati, kuros iekļauta arī TV skatīšanās ar nobīdi laikā, liecina, ka 2016.gada septembrī PBK veltīti 11,4% no kopējā TV skatīšanās laika. Otrs skatītākais bija kanāls TV3, kura skatīšanās laika daļa bija 11,2%, bet trešais skatītākais bija kanāls LTV1, kura skatīšanās laika daļa bija 10,1%.

«Kantar TNS» Reklāmu reģistra vecākais klientu vadītājs Oskars Rumpēters norāda, ka gan lineārās TV skatīšanās datu apkopojumā, gan apkopojumā par lineārās TV un TV ar nobīdi laikā skatīšanos kopā, trīs skatītākie kanāli ir PBK, TV3 un LTV1. Taču, aplūkojot tieši pieaugumu, ko kopējā TV skatīšanā dod skatīšanās ar nobīdi laikā, lielākais tas ir kanālos TV3, LTV1 un LNT.

Apkopotie dati liecina, ka septembrī kanālam «NTV Mir Baltic» kopumā veltīti 8,5%, kanālam LNT - 7,8%, kanālam TV6 - 3,1% un kanālam 3+ - 3% no kopējā TV skatīšanās laika. Kanāla «REN TV Baltic» skatīšanās laika daļa bija 2,7%, kanāla TNT - 2,6%, kanāla LTV7 - 2,2% un kanāla «RīgaTV 24» - 1,1%. Kanāliem FOX, «Kanāls 2» un «Nickelodeon» katram veltīti 0,8%, kanālam «CTC Baltija» veltīti 0,7%, kanāliem «Kidzone TV» un STV katram 0,6%, bet kanālam 360TV - 0,5% no kopējā TV skatīšanās laika.

Kanālu «Fox Life», «National Geographic Channel» un «Re:TV» katram veltīti 0,4%, kanālam 1BM, «Sony Channel» katram veltīti 0,2%, bet kanālam «Sony Turbo» - 0,1% no kopējā TV skatīšanās laika septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu