Novembrī turpinās skatīt lietu pret vīrieti, kura izraisītā avārijā gāja bojā trīs cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Gulbenes rajona tiesā 29. novembrī turpinās izskatīt lietu pret kravas auto šoferi, kurš aizvadītā gada augustā uz ceļa Gulbene-Smiltene izraisīja avāriju, kas prasīja trīs cilvēku dzīvības, skaidroja tiesā.

Valmiera, 18.okt., LETA. 29.novembrī

Šodien tiesas sēdes laikā tika uzklausīta cietusī, kā arī desmit avārijas liecinieki. Nākamajā sēdē plānots uzklausīt vēl četrus lieciniekus.

LETA jau ziņoja, ka 2015.gada 26.augustā uz ceļa Gulbene-Smiltene notika divu automašīnu sadursme, kurā dzīvību zaudēja trīs cilvēki, tostarp divi bērni.

1967.gadā dzimis vīrietis, vadot Smiltenes uzņēmumam piederošu kravas automašīnu MAZ, izbrauca no mazāk svarīga ceļa un nepalaida pa galveno ceļu braucošo automašīnu «Audi 100», kā rezultātā notika sadursme.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas «Audi 100» vadītāja, 1977.gadā dzimusi sieviete un 2010.gadā dzimis bērns, bet gāja bojā trīs automašīnas «Audi» pasažieri - 1938.gadā dzimusi sieviete un 2004.gadā un 2008.gadā dzimušas meitenes.

Avāriju izraisījušo kravas auto saimnieks bija noņēmis no uzskaites, savukārt automašīnas vadītājam bija liegts piedalīties satiksmē līdz 2017.gadam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu