«Saskaņa» prasa Šadurska demisiju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Partijas «Saskaņa» Saeimas deputāti Saeimas prezidijam iesniedza izglītības un zinātnes ministra Kārļa Šadurska (V) demisijas pieprasījumu.

(papildināta ar 4. rindkopu)

Kā liecina deputāta Andreja Elksniņa sociālajā tīklā «Twitter» ievietotais iesniegums par neuzticības izteikšanu izglītības un zinātnes ministram, lēmuma projektu parakstīja desmit partijas deputāti, tostarp pats Elksniņš un partijas Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs.

Elksniņš norādīja, ka tas saistīts ar algu reformas izgāšanos, lojalitātes grozījumiem skolotāju atlaišanai u.c. «reformām».

Savukārt Rīgas domes (RD) priekšsēdētājs Nils Ušakovs (Saskaņa) sociālajā tīklā «Facebook» norāda, ka priekšlikumu atbalstījuši deputāti arī no partijām «Reģionu apvienība» un «No sirds Latvijai». Saeimas balsojumam par Šadurska atkāpšanos jānotiek desmit dienu laikā, informē Ušakovs.

Kā ziņots, Ušakovs sociālajā tīklā «Facebook» aicinājis paust neuzticību izglītības un zinātnes ministram Šadurskim.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu