Policija tikai pēc iesnieguma pārbaudītu iespējamo krāpšanos ar «laimes ratu» raidījumā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Valsts policija tikai pēc laimētājas iesnieguma veiktu pārbaudi par iespējamo krāpšanos ar «laimes ratu» kādā televīzijas raidījumā, skaidroja policijas pārstāvis Dairis Anučins.

Sociālajos tīklos parādījusies informācija par TV3 raidījumu «SuperBingo», kurā piedalījusies kāda kundze, kas griezusi laimes ratu un laimestā ieguva 3000 eiro lielu naudas balvu. Informācijas ievietotāji vērš uzmanību, ka sievietes iegrieztā laimes rata darbošanās laikā 25 000 eiro «atzīme iebīdās uz iekšu un mēlīte eleganti noslīd gar maliņu, lai neaizķertos».

Anučins pastāstīja, ka atbilstoši minētās spēles formātam līdz spēles noslēgumam nonāk viens konkrēts spēlētājs, kurš attiecīgi griež minēto konstrukciju - «laimes ratu». Citas personas līdz minētajai spēles daļai nenonāk.

Konkrētajā gadījumā arī video redzamajā epizodē ratu griež viena spēlētāja. Līdz ar to, ja persona uzskata, ka konkrētajā situācijā notikusi iespējama krāpšanās vai negodīga rīcība, kas attiecīgi ietekmējusi iznākumu, tad persona var vērsties ar iesniegumu Valsts policijā. Tādā gadījumā policija veiks pārbaudi un izvērtēs, vai konkrētajā situācijā ir pamats uzskatīt, ka veiktas kādas prettiesiskas darbības, skaidroja Anučins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu