Sašķeļas Kaimiņa partijas valde, un to pamet Poikāns

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Vien pāris mēnešus pēc partijas «KPV LV» izveides sašķēlusies tās vadība un četri no deviņiem tās valdes locekļiem nolēmuši partiju pamest, jo esot vīlušies partijas ideālos un tās līderī Artusā Kaimiņā, ziņo Latvijas Televīzija.

Partijas valdi grasoties pamest Ilmārs Poikāns jeb «Neo», Marita Eisaka, Uldis Neilands un Armands Kincs, kuri esot nolēmuši dibināt jaunu biedrību.

Konflikts partijas vadībā esot briedis jau kādu laiku, un pirms nedēļas partijas valdes sēdē esot bijis plānots lemt par paša Kaimiņa izslēgšanu no partijas viņa vadības stila dēļ.

Savukārt Kaimiņš apgalvoja, ka neesot zinājis par šādu biedru ieceri, taču viņš esot gatavs šādam pavērsienam, jo notikumi esot vērtējami kā politisko nelabvēļu īstenota klasiska partijas graušana no iekšpuses.

Pēc Kaimiņa vārdiem, notiekošais esot normāla partijas attīstība, turklāt valdē aizvien paliek pieci cilvēki, tātad ir kvorums un valde ir lemtspējīga.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu