Rīgas reģionā vīrietis gūst nopietnas traumas, tiekot saspiests starp diviem skapjiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar Rīgas reģionā vīrietis guvis nopietnas traumas, tiekot saspiests starp diviem skapjiem, aģentūru LETA informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā.

Aptuveni 67 gadus vecam vīrietim uzgāzies virsū divus metrus augsts skapis, kas krītot piespiedis viņu pie otra skapja. Negadījuma laikā vīrietim bijis īslaicīgs samaņas zudums, un viņš nogādāts slimnīcā ar nopietnu krūškurvja traumu, tostarp iespējamiem ribu lūzumiem un aizdomām par iekšējo orgānu bojājumiem.

Kurzemē 57 gadus vecs vīrietis, stāvot pie saimniecības ēkas lūkas, zaudējis līdzsvaru un nokritis aptuveni no divu metru augstuma uz betona seguma. Kritiena rezultātā vīrietis guvis kājas lūzumu.

Savukārt Rīgas reģionā 36 gadus veca sieviete uz trepēm zaudējusi līdzsvaru un kritusi. Viņa slimnīcā nogādāta ar politraumu, tostarp galvas traumu, krūškurvja traumu un aizdomām par muguras skriemeļu lūzumu.

Bet Zemgales reģionā 57 gadus vecs vīrietis zāģējis malku ar elektrisko zāģi, neveiksmīgi paslīdējis un tā rezultātā iezāģējis sev apakšstilbā. Vīrietis pārvests uz slimnīcu Rīgā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī saņemti 1111 izsaukumi, no kuriem 153 bijuši saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu