Kaimiņš: Pēc Poikāna atbalstītāju izsaukuma no «KPV LV» telpām policija izlikusi 20 partijas biedru

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pēc Ilmāra Poikāna un viņa atbalstītāju izsaukuma policija likusi apmēram 20 politiskā spēka biedriem atstāt telpas, ko partija «KPV LV» izmantojusi biroja vajadzībām, aģentūrai LETA pavēstīja Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš.

Kaimiņš gan atzīst, ka attiecīgo telpu īrnieks ir pats Poikāns, taču norāda, ka partijas dokumentos šī adrese reģistrēta kā politiskā spēka birojs. Viņš arī apgalvo, ka Poikāns ar atbalstītājiem neatdot pārējiem partijas pārstāvjiem paroles, lai piekļūtu oficiālajām e-pastu adresēm, un pauž neizpratni par to.

Kā ziņots, vien pāris mēnešus pēc partijas «KPV LV» izveides sašķēlusies tās vadība un četri no deviņiem tās valdes locekļiem nolēmuši partiju pamest, jo esot vīlušies partijas ideālos un tās līderī Kaimiņā, 25.oktobrī ziņoja Latvijas Televīzija.

Partijas valdi grasoties pamest Poikāns, Marita Eisaka, Uldis Neilands un Armands Kincs, kuri esot nolēmuši dibināt jaunu biedrību.

Konflikts partijas vadībā esot briedis jau kādu laiku, un pirms nedēļas partijas valdes sēdē esot bijis plānots lemt par paša Kaimiņa izslēgšanu no partijas viņa vadības stila dēļ.

Šodien plkst.15.30 notiks Poikāna un vairāku citu partijas «KPV LV» biedru preses konference, kurā plānots sniegt redzējumu par situāciju politiskajā spēkā.

Pasākums notiks Mazajā Muzeja ielā 1, aģentūru LETA informēja Poikāna pārstāvji.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu