Šogad labdarības maratonā «Dod pieci!» ziedojumus vāks onkoloģisko pacientu atbalstam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Šogad labdarības maratonā «Dod pieci!» ziedojumi tiks vākti onkoloģisko pacientu atbalstam, palīdzot biedrībai «Dzīvības koks» rīkot psihosociālās rehabilitācijas nometnes vēža skartajiem cilvēkiem, aģentūru LETA informēja Latvijas Radio preses sekretāre Ilze Zvaigzne.

Jau trešo gadu Latvijas Radio sadarbībā ar Latvijas Televīziju, labdarības organizāciju «Ziedot.lv» un tirdzniecības centru «Origo» no 15. līdz 21. decembrim organizēs labdarības maratonu «Dod pieci!». Labdarības maratona laikā trīs Latvijas Radio 5 dīdžeji vienu nedēļu dzīvos un strādās īpašā stikla studijā, kas atradīsies Rīgā, laukumā pie «Origo», atskaņojot klausītāju par ziedojumiem izvēlētās dziesmas.

Zvaigzne norādīja, ka «Dzīvības koks» ik gadu rīko nometnes, kurās vēža skartie cilvēki var saņemt dažādu nozaru speciālistu konsultācijas un palīdzību, atjaunot slimības laikā zaudētos spēkus un dzīvesprieku, kā arī gūt iedvesmu turpmākajai dzīvei. Pērn ar biedrības savāktajiem ziedojumiem pietika vien divām nometnēm, kurās varēja piedalīties tikai 48 cilvēki, taču palīdzība ir nepieciešama daudz vairāk cilvēku.

Labdarības maratona «Dod pieci!» laikā veiktais minimālais ziedojums jeb pieci eiro par vienu dziesmu nozīmēs vienu nodarbību vienam cilvēkam psihosociālās rehabilitācijas nometnē.

Sākot no šodienas, ziedojumus var veikt «ziedot.lv» mājaslapā. Savukārt no 1.decembra akcijas mājaslapā «dodpieci.lv» sāksies dziesmu pieteikšana par minimālo ziedojuma summu - pieciem eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu