Prasot lielāku valsts atbalstu daudzbērnu ģimenēm, Rīgā notiks pikets

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Lielo ģimeņu centrs «Ģimenes atbalsts» šodien rīko gājienu un piketu, lai mudinātu politiķus nodrošināt lielāku valsts atbalstu daudzbērnu ģimenēm.

Kā aģentūru LETA informēja gājiena rīkotāji, šodien iecerēts gājiens «Vai trešais bērns neskaitās?» ar vairākiem pieturas punktiem Rīgā. Pasākuma dalībnieki tiek gaidīti uz pulcēšanos pie prezidenta mājvietas Rīgas pilī plkst.9.30, lai tālāk dotos uz Saeimu, kur pasākums plānots plkst.10.15, bet tālāk gar Brīvības pieminekli iecerēts iet uz Ministru kabinetu.

Protesta gājienā tiek aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, bet uzņēmēji tiek aicināti «atbalstīt un iepriecināt bērnus pēc gājiena ar kādu našķi».

Daudzbērnu ģimene ir ar trim un vairāk bērniem. No nākamā gada ģimenes valsts pabalstu daudzbērnu ģimenēm ar ceturto un nākamajiem bērniem plānots palielināt no pašreizējiem 34,14 eiro līdz 50 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu