Brazīlijā izglābts vīrietis, kuru ģimene, iespējams, 20 gadus turējusi ieslēgtu pagrabā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Policija Gvaruļosas pilsētā, Sanpaulu tuvumā Brazīlijā atradusi kādu vīrieti, kuru paša ģimene varētu būt turējusi ieslodzītu 20 gadus, raksta «CNN»

Policija svētdien narkotiku reida laikā ielauzās kādas ģimenes mājā un netīrā, piesmakušā pagrabā atrada 36 gadus veco Armando Bezeru.

Uzņemtajās bildēs redzams, ka telpā atrodas netīrs matracis, logi ir aizslēgti ar piekaramo atslēgu un pagrabā nav neviena gaismas avota. Durvīm no iekšpuses nebija roktura.

Tēvs taisnojas, ka dēlu ieslēdzis pagrabā tāpēc, ka tas esot narkomāns. Ģimenes kaimiņi apgalvo, ka vīrietis pagrabā turēts ieslēgts jau kopš 16 gadu vecuma, tātad 20 gadus. Vīrieša tēvs šīs apsūdzības noliedzis. Policija patlaban veic izmeklēšanu, uzskatot, ka Armando Bezera ieslodzījumā pavadījis 15 gadus. Pagaidām netiek izslēgta versija arī par 20 gadus ilgušu ieslodzījumu.

Armando tēva versija par notikušo pamatīgi atšķiras no kaimiņu liecībām. Viņš apgalvo, ka dēls pēc vairāku gadu prombūtnes nesen esot atgriezies mājās un lūdzis vietu, kur apmesties. Tēvs dēlu esot ieslēdzis pēc viņa paša lūguma. «Viņš atgriezās mājās un lūdza mani viņu ieslēgt pagrabā, lai viņš nevarētu nopirkt narkotikas. Mana sirdsapziņa ir tīra,» liecināja tēvs.

Policija informē, ka Armando Bezera telpā atrasts necilvēcīgos apstākļos: «Viņš bija ļoti novārdzis. Viņš ar grūtībām piecēlās un lēnām aizgāja līdz durvīm. Viņš nerunāja,» informēja policija.

Kaimiņi stāsta, ka pirms pazušanas Armando Bezera esot bijis jauks zēns, gudrs un dzīvespriecīgs. Viņi noliedz tēva teikto, ka jaunietis būtu bijis narkomāns. Kāds kaimiņš policijai liecināja, ka vīrieša tēvs vienmēr esot centies izvairīties no jautājumiem par dēlu. «Kad cilvēki viņam jautāja, ko dēls dara, viņš vienmēr atbildēja, ka dēls ceļo vai ir aizbraucis uz laukiem. Viņš nekad neizpauda viņa dzīvesvietu vai kur viņš atrodas,» saka kaimiņš.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu