13% Latvijas iedzīvotāju šogad 31. oktobrī plāno svinēt Helovīnu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

13% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem šogad, 31. oktobrī, plāno atzīmēt Helovīnu (3% - noteikti jā; 10% - drīzāk jā), atklāj pētījumu kompānijas Kantar TNS oktobra beigās veiktais pētījums.

Absolūtais vairākums (85%) iedzīvotāju šogad 31. oktobrī neplāno svinēt Helovīnu (25% - drīzāk nē; 60% - noteikti nē).

2% iedzīvotāju nav konkrēta viedokļa par Helovīna svinēšanu šogad.

Salīdzinoši biežāk starp tiem, kuri norādījuši, ka noteikti neplāno šogad svinēt Helovīnu, ir gados vecāki iedzīvotāji vecumā no 45 līdz 55 gadiem. Savukārt salīdzinoši biežāk starp tiem, kuri norādījuši, ka plāno šogad svinēt Helovīnu, ir gados jaunāki iedzīvotāji 18 līdz 39 gadu vecumā un latvieši.

Aptauju veica pētījumu kompānija Kantar TNS laikā no 2016. gada 25. līdz 27. oktobrim, ar interneta starpniecību visā Latvijā aptaujājot 800 Latvijas iedzīvotājus ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem.

Kantar TNS pētījums interneta vidē ir reprezentatīvs Latvijas iedzīvotāju kopumam ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem. Izlases kopa ir veidota, balstoties uz gadījuma izlasi, izslēdzot pašpieteikšanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu