Lietus ūdens šodien atsūknēts Bolderājas, Čiekurkalna, Sarkandaugavas un centra ielās

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Nokrišņi šodien lielus postījumus pilsētai nav nodarījuši, bet ūdens atsūknēšanas tehnika bijusi nepieciešama Bolderājas, Čiekurkalna, Sarkandaugavas un centra ielās, pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa norādīja, ka minētās vietas parasti Rīgā ir problemātiskākās. Tāpat tehnika tika sūtīta arī uz Viestura prospektu, Veldru ielu, Varoņu ielu un Jaunciema gatvi.

Satiksmes departaments šodien saņēma aptuveni 20 zvanus par applūdušām ielām, bet citkārt lietainās dienās tiek saņemti 50 vai vairāk zvani. Ahuna-Ozola norādīja, ka šodien nokrišņi lielus postījumus pilsētai nav nodarījuši.

Ūdens atsūknēšanai Rīgas ielās šodien bija vajadzīgas piecas ūdens atsūknēšanas mašīnas.

Satiksmes departamenta pārstāve pastāstīja arī, ka ielas applūst tāpēc, ka lietus ūdens pieņēmējsistēma funkcionē daļēji vai nepilnīgi, jo ir aizdambējusies ar lapām.

Jau ziņots, ka Rīgas domes Satiksmes departaments aicināja iedzīvotājus ziņot par vietām, kur stiprā lietus dēļ veidojas lielas peļķes un nepieciešama ūdens atsūknēšanas tehnika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu