Valdības sēde nākamnedēļ notiks Liepājā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ministru kabinets nākamnedēļ rīkos valdības izbraukuma sēdi, kas trešdien, 16.novembrī, notiks Liepājā, aģentūra LETA uzzināja Ministru kabinetā.

Darba kārtībā ir iekļauti vairāki ar Liepāju saistīti jautājumi, piemēram, kā pirmais jautājums ir informatīvais ziņojums «Liepāja - nacionālas nozīmes tautsaimniecības centrs». Ar to sēdes sākumā uzstāsies Liepājas mērs Uldis Sesks (Liepājas partija).

Informatīvo ziņojumu sadaļā ir vēl divi ar Liepāju saistīti jautājumi - aizsardzības ministrs Raimonds Bergmanis (ZZS) informēs par Liepājas militārās bāzes attīstību, bet tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs (VL-TB/LNNK) informēs par jaunā Liepājas cietuma projektēšanas un būvniecības progresu.

Tāpat darba kārtībā ir jautājums par higiēnas prasībām īslaicīgās aizturēšanas vietā, par Daugavpils Universitātes Satversmes grozījumiem, kā arī zivju mākslīgās atražošanas plāns 2017.-2020.gadam.

Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) uzsver, ka valdības izbraukuma sēžu rīkošana reģionos ir lieliska iespēja visai valdībai iedziļināties konkrētā reģiona aktualitātēs, pārrunāt problēmas un spriest par tālāko attīstību dažādās jomās.

Sēde notiks koncertzāles «Lielais dzintars» kamerzālē.

Valdības sēde sāksies plkst.14. Savukārt vakarā koncertzālē «Lielais dzintars» notiks Ministru kabineta balvas pasniegšanas ceremonija.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu