Tiesai nodod lietu pret sašauto Krievijas pilsoni, imigrantu pārvietotāju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Alūksnes rajona prokuratūra nodevusi tiesai krimināllietu, kurā Krievijas pilsonis apsūdzēts par desmit Vjetnamas pilsoņu nelikumīgu pārvietošanu pāri valsts robežai, informēja prokuratūras sabiedrisko attiecību speciāliste Una Rēķe.

Apsūdzētais ir kāds Krievijas pilsonis, kurš Alūksnes novadā nelikumīgi pārvietojis pāri valsts robežai desmit vjetnamiešus. Viņš kopā ar šo personu grupu kājām nelikumīgi šķērsojis valsts robežu bez ceļošanai derīgiem dokumentiem. Vīrietis aizturēšanas brīdī pretojies likumsargiem, kā arī lietojis vardarbību.

Lieta nodota izskatīšanai Alūksnes rajona tiesai.

Aģentūra LETA vēstīja, ka rudens sākumā par nelikumīgu robežas šķērsošanu aizturēti desmit Vjetnamas un viens Krievijas pilsonis. Krievijas pilsonis nepakļāvās robežsargu likumīgajām prasībām, aizturēšanas laikā izrādīja aktīvu fizisku pretestību un mēģināja bēgt. Robežsargi pārkāpēja aizturēšanai bija spiesti lietot dienesta ieroci, vīrieti ievainojot kājā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu