Vakar slimnīcā nogādāti trīs vienaudžu piekauti pusaudži

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Vakar slimnīcā nogādāti trīs pusaudži, kurus piekāvuši viņu vienaudži, pastāstīja Neatliekamā medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Zemgalē ar aizdomām par deguna kaula lūzumu slimnīcā nogādāts 15 gadus vecs zēns. Tāpat slimnīcā nogādāta 14 gadus veca meitene, kurai konstatēti ķermeņa sasitumi, galvas un krūškurvja trauma, kā arī smadzeņu satricinājums.

Savukārt Rīgā pēc klasesbiedru vai kursabiedru piekaušanas slimnīcā nogādāts kāds 14 gadus vecs zēns ar krūškurvja sasitumiem un smadzeņu satricinājumu.

Tāpat vakar slimnīcā nogādāti divi mazi bērni. Zemgalē kāda trīs gadus veca meitene mājās piekļuvusi medikamentiem un apēdusi 15 tabletes, kas domātas pret saaukstēšanos. Viņa nogādāta slimnīcā.

Savukārt kādu sešus mēnešus vecu bērnu vecāki bija ielikuši auto sēdeklītī, kurš novietots uz dīvāna malas. Vecākiem uz mirkli izejot no istabas, sēdeklītis nokritis zemē. Bērns ar galvas sasitumiem un iespējamu smadzeņu satricinājumu nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī neatliekamās medicīniskās palīdzības mediķi saņēmuši 1154 izsaukumus, no kuriem 204 bijuši saistīti ar traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu