Āboltiņa tic, ka ilgtermiņā «Vienotība» spēs atgūt vēlētāju uzticību

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Ilgtermiņā «Vienotība» spēs atgūt vēlētāju uzticību, pārliecināta «Vienotības» Saeimas frakcijas vadītāja Solvita Āboltiņa. Politiķe gan pauda, ka pašlaik situācija nav pārāk optimistiska, bet jānovērtē, ka cilvēki šodien sapulcējušies kongresā un ir gatavi strādāt, meklēt risinājumus.

Partijai nepieciešams atgūt sabiedrību uzticību un iekšēju ticību saviem spēkiem, tāpēc nozīme būs arī gaidāmajām vēlēšanām. Āboltiņa gan piebilda, ka sabiedrība katrās vēlēšanās izdara izvēli pēc dažādiem kritērijiem. Piemēram, pašvaldību vēlēšanās - pēc reāli padarītiem darbiem, bet Saeimas vēlēšanās - sniedzot kopējo vērtējumu politikai.

Kā ziņots, «Vienotība» šodien pulcējusies kongresā, kas veltīts diskusijām par partijas mērķiem un uzdevumiem, sagaidot Latvijas simtgadi.

Kongresam bija izvirzīti 285 pārstāvji no vairāk nekā 2400 partijas biedriem. No rīta kongresā bija reģistrējušies 208 delegāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu