Par 3,6 miljoniem eiro veiks Rīgas 64.vidusskolas sākumskolas ēkas labiekārtošanu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa / LETA

Rīgas 64.vidusskolas sākumskolas ēkas labiekārtošanas darbus veiks par 3,6 miljoniem eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Rīgas domes Īpašumu departaments bija izsludinājis iepirkuma konkursu par ēkas Burtnieku ielā 34 vienkāršotas atjaunošanas un teritorijas labiekārtošanas darbiem Rīgas 64.vidusskolas sākumskolas izvietošanai.

Konkursā tika saņemti divi piedāvājumi. Uzvarēja SIA «Velve», kas darbus plāno veikt par 3 649 847 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa.

Uzņēmums «Velve» dibināts 1992.gadā un tā pamatkapitāls ir 1 422 900 eiro. «Velve» apgrozījums pērn bija 28 578 678 eiro un peļņa 1 548 793 eiro. Uzņēmuma 100% daļu pieder AS «MN Holding», liecina «Firmas.lv» informācija.

Jau ziņots, ka Rīgas domes nākamā gada budžeta projektā investīciju programmā «Izglītība» pašvaldība paredzējusi tērēt 26,8 miljonus eiro.

No minētās summas astoņus miljonus eiro Rīgas dome plāno aizņemties, lai realizētu Rīgas 64.vidusskolas sākumskolas izvietošanu Burtnieku ielā 35, Rīgas Mūzikas internātvidusskolas izvietošanu Šampētera ielā 99 un sporta kompleksa izveidi pie Rīgas Centra humanitārās vidusskolas ēkas Krišjāņa Barona ielā 116.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu