Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos cietis viens cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos Latvijā cietis viens cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

Izsaukumu uz ugunsgrēku Saules ielā, Salaspilī VUGD saņēma plkst.3.56 no rīta. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu dzīvojamās ēkas pirmā stāva dzīvoklī deg sadzīves mantas sešu kvadrātmetru platībā.

Glābēji no piedūmotajām telpām izglābuši kādu 63 gadus vecu vīrieti, kas bija saindējies ar degšanas produktiem. Vīrietis nodots mediķu aprūpē.

Ap plkst.21.30 VUGD piedalījās glābšanas darbos Jēkabpils novada Dignājas pagastā, kur mežā bija apmaldījies kāds vīrietis. VUGD kopā ar policijas pārstāvjiem vīrieti atrada un nodeva mediķu aprūpē.

Kopumā aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji Latvijā saņēmuši 43 izsaukumus, tostarp dzēsuši 13 ugunsgrēkus, piedalījušies 19 glābšanas darbos, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu