Lielākajai daļai Tezē kopienas jauniešu mājvietas atrastas ģimenēs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts / TVNET

Lielākajai daļai Tezē kopienas jauniešu, kuri rīt ieradīsies Rīgā no visas pasaules uz Tezē Eiropas jauniešu tikšanos izdevies atrast mājvietas Latvijas ģimenēs, taču pārsimts jauniešiem tomēr nāksies pārlaist nakti skolu sporta zālēs.

Citas problēmas šajā sakarā nav konstatētas. Jaunieši Rīgā ieradīsies 28.decembrī, bet tikmēr brīvprātīgie turpina iekārtot pasākumu vietas, pastāstīja Eiropas jauniešu tikšanās Mediju centra koordinatore Gunta Ziemele.

Jau ziņots, ka decembra vidū pasākuma pārstāvji pauda satraukumu, ka vēl aptuveni 7000 jauniešu trūkst mājvietu, taču vēlāk piedāvāto mājvietu skaits Rīgā un tās apkārtnē ievērojami pieauga.

No 28.decembra līdz 1.janvārim Rīgā norisināsies Tezē Eiropas Jauniešu tikšanās, uz kuru ieradīsies ap 15 000 jauniešu no gandrīz visām Eiropas valstīm, kā arī Korejas, Japānas, Honkongas, Āfrikas un Amerikas Savienotajām Valstīm.

Kopējos Tezē kopienas tikšanās pasākumos var piedalīties ikviens, neatkarīgi no vecuma. Katru dienu no 28.decembra līdz 31.decembrim vakara lūgšanas sāksies plkst.19 arēnā «Rīga», bet dienas lūgšanas - plkst.13.15 visās Vecrīgas baznīcās. Tāpat katrs interesents var piedalīties ar kultūru, mākslu, mūziku, vēsturi, ticību, latviešu tradicionālajām dejām un dziesmām saistītajos semināros.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu