Koalīcija atbalstoša par iespēju Krūmiņai turpināt pildīt valsts kontroliera pienākumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Valdošās koalīcijas partiju pārstāvji ir atbalstoši par iespēju pašreizējai valsts kontrolierei Elitai Krūmiņai turpināt pildīt šos pienākumus arī nākamajā pilnvaru termiņā.

Nacionālās apvienības «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bēriziņš norādīja, ka politiskais spēks uzklausīja Krūmiņu pērn gada nogalē un pauda atbalstu viņas darba turpināšanai.

«Vienotības» priekšsēdētāja vietnieks Edvards Smiltēns žurnālistiem sacīja, ka pagaidām frakcija nav formulējusi oficiālo viedokli, bet iebildumu pret šo kandidatūru pašlaik nav. Arī Zaļo un zemnieku savienība līdz šim nav paudusi iebildumus pret Krūmiņu arī nākamajā pilnvaru termiņā.

Kā ziņots, pagaidām valsts kontroliera amatam izvirzīta tikai pašreizējās Krūmiņas kandidatūra, aģentūra LETA uzzināja parlamentā.

Kandidātu izvirzīšanas termiņš beidzas šodien.

Krūmiņai amata pilnvaras beigsies 2017.gada 23.janvārī. Valsts kontrolieri amatā ieceļ Saeima uz četriem gadiem, un viena un tā pati persona nevar būt par valsts kontrolieri vairāk kā divus termiņus pēc kārtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu