Ārstiem izdevies stabilizēt traģiskajā avārijā uz Bauskas šosejas cietušā jaunieša veselības stāvokli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas ārstiem izdevies stabilizēt pagājušajā nedēļā uz Bauskas šosejas traģiskajā avārijā cietušā jaunieša veselības stāvokli, informēja slimnīcas pārstāve Aija Lietiņa.

Jaunietis 12.janvārī kopā ar diviem darbabiedriem cieta vieglās automašīnas sadursmē ar kravas auto uz Bauskas šosejas. Abi vīrieši, kas automašīnā bija kopā ar viņu, gāja bojā jau notikuma vietā, skaidroja Leitiņa. Autoavārijā izdzīvojušais guvis smagas traumas, tomēr ārstiem viņa veselības stāvokli ir izdevies stabilizēt un, visticamāk, jau pēc pāris nedēļām viņš varēs slieties kājās, informēja slimnīcas pārstāve.

Jau ziņots, ka 12.janvārī Bauskas šosejas 50.kilometrā kravas automašīna «DAF», kuru vadīja 1966.gadā dzimis Polijas valsts piederīgais, sadūrās ar vieglo automašīnu «BMW», kuru vadīja 1986.gadā dzimis vīrietis.

Negadījumā bojā gāja «BMW» vadītājs un tā pasažieris - 1995.gadā dzimis vīrietis. Savukārt 1996.gadā dzimis jaunietis tika nogādāts slimnīcā.

Aculiecinieki tobrīd ziņoja, ka šis ceļa posms ir apledojis un uz tā bijis tā sauktais melnais ledus. Brīdi pirms traģiskā negadījuma, kāda cita vieglā automašīna, iespējams, tieši slidenās brauktuves dēļ ieslīdējusi grāvī.

Šobrīd tiek skaidroti precīzi notikušā negadījuma apstākļi, taču konkrētas versijas policija pagaidām nekomentē. Par notikušo sākts kriminālprocess.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu