Vakar evakuētā «Pilsētas pasāža» Jelgavā slēgta arī šorīt

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Tirdzniecības centrs «Pilsētas pasāža», kas vakar tehnisku problēmu dēļ evakuēts, slēgts arī šorīt.Visas centra ieejas norobežotas ar lentēm, savukārt pie iebrauktuves pazemes stāvlaukumā novietota arī automašīna, kas neļauj transportlīdzekļiem iebraukt stāvvietā.

Stāvlaukumā auto īpašnieki, kas nomā tajā vietas auto novietošanai, neesot ielaisti arī vakar.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece apstiprināja, ka veikals slēgts, jo tajā radušās tehniskās problēmas.

Savukārt veikala apmeklētāji sociālajos tīklos raksta par problēmām otrajā stāvā, kur no grīdas esot atdalījušās flīzes. Tāpat iedzīvotāji raksta, ka evakuācija laikā veikalā bija slēgtas automātiskās lielās durvis, līdz ar to evakuācija notikusi pa mazajām sānu durvīm.

Tirdzniecības centrs «Pilsētas pasāža» Jelgavā vakar evakuēts, jo tā otrajā stāvā sāka atdalīties grīdas flīzes apmēram 50 kvadrātmetru platībā,

informēja tirdzniecības centra īpašnieces SIA «Marno J» administrācija. Apsaimniekotāja pārstāvji rakstiskā skaidrojumā vēsta, ka ap plkst.18.30 tika konstatēta grīdas flīžu «atlēkšana» ēkas otrajā stāvā, aptuveni 50 kvadrātmetru platībā.

Drošības apsvērumu dēļ pieņemts lēmums līdz situācijas noskaidrošanai tirdzniecības centru slēgt.

Tirdzniecības centrs tiks atvērts tikai pēc ekspertu slēdzienu un atbildīgo kompetento iestāžu atļauju saņemšanas, skaidro lielveikala administrācijā.

Veikala vadība gan nesniedz plašākus komentārus par to, vai veikalā problēmas konstatētas arī iepriekš, lai gan aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka veikala telpās vairākkārt caur jumtu iekļuvis ūdens, bijušas problēmas arī ar elektroapgādi.

Foto: LETA

Jau vēstīts, ka vakar ap plkst.19 Jelgavā tehnisku iemeslu dēļ evakuēts tirdzniecības centrs «Pilsētas pasāža», aģentūrai LETA atzina Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvaldes galvenā speciāliste Ieva Sietniece.

Apmeklētāju evakuāciju veikuši veikala pārstāvji, savukārt VP ieradusies, lai atbilstoši ierastajai praksei šādās situācijās nodrošinātu sabiedrisko kārtību.

Vaicāta, vai policija konstatējusi kādu apdraudējumu sabiedrībai, Sietniece atbildēja noraidoši. Viņa piebilda, ka sīkāku informāciju par «Pilsētas pasāžas» evakuācijas iemesliem iespējams skaidrot pie veikala un būvvaldes pārstāvjiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu