Slimnīcu biedrība pozitīvi vērtē Kreicbergas iecelšanu Stradiņa slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Latvijas Slimnīcu biedrība pozitīvi vērtē Rīgas Dzemdību nama vadītājas Ilzes Kreicbergas iecelšanu Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas valdes priekšsēdētājas amatā.

Kā aģentūrai LETA norādīja biedrības vadītājs Jevgēņijs Kalējs, ņemot vērā Kreicbergas iepriekšējo darba pieredzi, zināšanas un Dzemdību nama vadīšanas iemaņas, viņa ir labs speciālists, kas pārzina nozari. Viņš pieļāva, ka tad, ja procesi Stradiņu slimnīcā tiks organizēti tāpat kā Dzemdību namā, rezultāts varētu būt labs.

Kalējs arī norādīja, ka Stradiņa slimnīcu bez konkrēta vadītāja ilgi vairs atstāt nevarēja, it īpaši tāpēc, ka jānodod celtniecības projekti un nepieciešams kāds, kas to visu uzrauga.

Jau ziņots, ka Stradiņa slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatā Veselības ministrija (VM) uz laiku plāno iecelt Rīgas pašvaldības SIA «Rīgas Dzemdību nams» vadītāju Kreicbergu, aģentūrai LETA pastāstīja VM pārstāvis Oskars Šneiders.

Rīgas Dzemdību nama vadītāja valdes priekšsēdētāja amatam uzrunāta, ņemot vērā viņas profesionālo pieredzi ārstniecības iestāžu vadībā, tai skaitā arī viņas pieredzi attīstības projektu īstenošanā.

Kreicberga pagaidām amatā tiks iecelta bez konkursa, ņemot vērā, ka iepriekšējais konkurss uz valdes locekļa vietu, kurš atbildētu par ārstniecību, decembrī beidzās bez rezultāta. Kā norādīja Šneiders, viņa amatā tiks iecelta uz laiku, līdz valdes loceklis tiks atrasts oficiālā konkursā.

Kreicberga gan cer Stradiņa slimnīcu vadīt arī ilgtermiņā, tāpēc pieteiksies konkursā uz šo amatu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu