Latvijas pārstāvji pārbaudīs informāciju par Pleskavas 25. atsevišķo motorizēto brigādi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Divi Latvijas aizsardzības nozares pārstāvji apmeklēs Krievijas bruņoto spēku Pleskavas 25. atsevišķo motorizēto brigādi, lai pārbaudītu vai ikgadējā sniegtā vispārējā militārā informācija par šo vienību atbilst iesniegtajam, portāls TVNET uzzināja Aizsardzības ministrijā (AM).

No 24. janvāra līdz 26.janvārim divi Latvijas aizsardzības nozares pārstāvji un viens Lietuvas pārstāvis veiks Eiropas Drošības un sadarbības drošības organizācijas (EDSO) bruņojuma kontroles novērtējuma vizīti Krievijā.

Novērtējuma vizītes mērķis ir apmeklēt Krievijas bruņoto spēku Pleskavas 25. atsevišķo motorizēto brigādi un pārbaudīt, vai ikgadējā sniegtā vispārējā militārā informācija par šo vienību atbilst iesniegtajam.

Atbilstoši Vīnes dokumentam, katrai no EDSO dalībvalstīm ir jāuzņem viena novērtējuma vizīte un trīs bruņojuma kontroles inspekcijas gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu