Vīrietis gūst traumas, tiekot ierauts darba iekārtā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kāds vīrietis vakar guvis vidēji smagas traumas, tiekot ierauts darba iekārtā, informēja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Viņa pastāstīja, ka aizvadītās diennakts laikā mediķi snieguši palīdzību kopumā divos gadījumos, kas bijuši saistīti ar darba pienākumu pildīšanu.

Pirmajā gadījumā 26 gadus vecs vīrietis Zemgalē ierauts mehānismā, bet līdz mediķu ierašanās brīdim mehānisms apturēts un jaunais vīrietis no tā izkļuvis. Tomēr šā negadījuma rezultātā viņš guvis vidēji smagas vēdera un muguras traumas, ar kurām nogādāts slimnīcā.

Savukārt kāds 68 gadus vecs vīrietis Zemgalē saindējies ar tvana gāzi. Vīrietis, izkurinājis plīti, par agru aizvēris aizbīdni, un viņam konstatētas saindēšanās pazīmes. Apmierinošā, stabilā stāvoklī cietušais hospitalizēts.

Tikmēr Rīgā kāds 23 gadus jauns vīrietis, būdams alkohola reibumā, uz ielas vēlējies noglaudīt svešu suni, bet tas viņam iekodis sejā. Pēc šā negadījuma vīrietis ticis nogādāts ārstniecības iestādē.

Kopumā mediķi aizvadītajā diennaktī saņēmuši 1314 izsaukumus, no kuriem 162 bijuši saistīti ar dažādām traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu