Cilvēki turpina gūt traumas, krītot uz slidenām ietvēm

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Aizvadītajā diennaktī mediķi snieguši palīdzību vairākiem cilvēkiem, kuri guvuši traumas, krītot uz slidenām ietvēm, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Inga Vītola.

Vidzemē kāds 58 gadus vecs vīrietis, braucot pa apledojušu ietvi ar velosipēdu, nokrita un salauza kāju. Kungs tika nogādāts pie medicīnas speciālistiem Rīgā.

Kopumā slimnīcās vakar tika nogādāti seši cilvēki, kuri bija nokrituši uz slideniem ceļiem un ietvēm, un tas notika Rīgā, Latgales un Vidzemes reģionos, traumas gūstot cilvēkiem vecumā no 47 līdz 88 gadiem.

Četros gadījumos tika gūtas kāju traumas, tostarp kāju lūzumi, vienā gadījumā cilvēks traumēja roku, bet vēl vienā - guva pleca traumu ar aizdomām par lūzumu.

Kā ziņots, kopumā pagājušajā diennaktī mediķi saņēmuši 1314 izsaukumus, no kuriem 162 bijuši saistīti ar dažādām traumām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu