Rīgā pazudis 11 gadus vecs bērns; notiek meklēšanas pasākumi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

Rīgā pirmdien pazudis 11 gadus vecs skolnieks Aleksandrs Dmitrijevs, sociālajā tīklā «Facebook» ziņo organizācija «Bezvēsts.lv». Tiek organizēti meklēšanas pasākumi. Valsts policija tikmēr pieļauj, ka zēns vizinās pa Rīgu un nevēlas doties mājup.

(papildināta ar informāciju no Valsts policijas 4. rindkopā)

11 gadus vecais skolnieks Aleksandrs Dmitrijevs joprojām nav atgriezies no skolas uz mājām. Ģimene izsludinājusi bērnu meklēšanā. Pēc radu teiktā, Rīgas Puškina liceja 5.c klases skolnieks šodien izgājis no skolas plkst. 14:33, bet mājās līdz šim nav pārnācis, šovakar ziņo «Bezvēsts.lv».

««Bezvēsts.lv» tagad plāno meklēšanas pasākumu Rīgā. Tuvākā laikā paziņosim, kur un cikos pulcēsimies, sekojiet līdzi informācijai mūsu FB lappusē. Lūgums visiem, kas gatavi izbraukt meklēt kopā ar mums, gatavoties izbraukt tuvākā laikā,» norāda organizācija.

Valsts policijā (VP) portāls TVNET uzzināja, ka zēna fotogrāfija ir iedota visām VP un Rīgas pašvaldības patruļpolicijas ekipāžām. Šobrīd tiek pieļauts, ka zēns vizinās pa Rīgu un nevēlas doties mājup. Informēta ir tikusi arī Rīgas satiksme.

Visiem, kas redzējuši pazudušo puisi vai kaut ko zina par viņa iespējamo atrašanās vietu, lūgums nekavējoties zvanīt policijai pa tālruni 110 vai Bezvests.lv pa tālruni +371 22 084 084!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu