Ugunsgrēkā Pļaviņu novadā cietis cilvēks

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Vakar ugunsgrēkā Pļaviņu novadā cietis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izsaukums uz ugunsgrēku tika saņemts vakar plkst.17.28. Pļaviņu novada Vietlavas pagastā dega pirts 20 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta apmēram 49 gadus vecs vīrietis, kurš bija guvis apdegumus un pirms VUGD ierašanās nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Ugunsgrēks likvidēts plkst.21.19.

Vakar dzēsts arī viens kūlas ugunsgrēks Liepājā. Sausā zāle dega 300 kvadrātmetru platībā.

Ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, avīzes, granulas, sadzīves mantas, siena ruļļi, kamīna apdare, starpstāvu pārsegums un starpsiena, ārsiena, dūmvads un siltumizolācija, kravas automašīnas piekabes riepa, autobusa riepa, vieglā automašīna, mikroautobuss, garāžas piebūve, jumts, žāvētava, šķūnis, divas saimniecības ēkas, sodrēji septiņu ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī dzēsti 33 ugunsgrēki. Rīgā vakar reģistrēti astoņi ugunsgrēki, citās pilsētās - seši, bet Latvijas novados - vēl 18.

Tāpat VUGD darbinieki vakar veikuši 15 glābšanas darbus, bet astoņi izsaukumi izrādījušies maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu