«KPV LV» valdes loceklis: Sabiedrībā nerunājam par daudziem svarīgiem jautājumiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Atis Zakatistovs.
Atis Zakatistovs. Foto: Ieva Lūka / LETA

Sabiedrībā nerunājam par tādām svarīgām lietām kā 1,3 miljardu vērts dzelzceļa elektrifikācijas projekts, bet tā vietā publiskajā telpā tiek reklamēta interesēšanās par partijas «Latvijai un Ventspilij» vadītāja Aivara Lemberga drēbēm, šodien partijas «KPV LV» biedru sapulcē izteicās tās valdes loceklis Atis Zakatistovs.

Viņš uzsvēra, ka netiek runāts par svarīgākām lietām, kurās ir runa par skaitļiem ar «ļoti daudzām nullēm un par kurām maksā nodokļu maksātāji». Diskusiju neesot par 100 miljonu eiro vērtu deinstitucionalizāciju projektu, kurā tiks mainītas rūpes par bāreņiem, cilvēkiem ar invaliditāti un pensionāriem. Tāpat netiekot spriests par simtiem miljonu lielu projektu, ko īstenos Rīgas dome, teica politiķis.

Tā vietā varot dzirdēt reklāmu iepazīties ar Lemberga «ziemas drēbju kolekciju». «Tas notiek apstākļos, kad valstī daļa cilvēku ir labi atstrādājuši sistēmu, ka var dabūt cauri megaprojektus, kapu projektus un citas lietas», pauda partijas valdes loceklis.

Zakatistovs arī norādīja, ka par privātām lietām nav visiem jāzina, skaidrojot, ka tas, ka «visi grib zināt visu par visu, nav pareizi, tas dara postu Latvijas valstij».

Kā ziņots, «KPV LV» šodien notiek biedru sapulce, kurā tiks spriests arī par gatavošanos pašvaldību vēlēšanām.

Sabiedrībā nerunājam par daudziem svarīgiem jautājumiem

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu