Aizdegušos tehnisku iekārtu Rīgā dzēš 35 ugunsdzēsēji

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji cīnījušies ar ugunsnelaimi, kas izcēlusies kādā tehniskā iekārtā Rīgā, portāls TVNET uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD). Kopumā ugunsgrēka likvidēšanā piedalījās 35 ugunsdzēsēji.

Plkst.2.48 ugunsdzēsēji steidzās uz Daugavgrīvas šoseju Rīgā, kur kādā ēkā bija jūtams sadūmojums. Ierodoties VUGD darbinieki konstatēja, ka ēkā deg 50 metrus gara, 5 metrus plata un 10 metrus augsta tehniska iekārta 50 kvadrātmetru platībā. Šorīt plkst.7.49 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt Rēzeknē, Dzirnavu ielā, trešdien dedzis šķūnis un divas automašīnas. Izsaukums uz notikuma vietu tika saņemts plkst.16.01. Ugunsdzēsēji ieradušies konstatēja, ka deg šķūnis 150 kvadrātmetru platībā, blakus esošās mājas apdare 70 kvadrātmetru platībā un divas vieglās automašīnas 10 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts plkst.22.02.

Aizvadītajā diennaktī VUGD darbinieki steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas, grīda, divas vieglās automašīnas, dzīvojamās mājas jumts un žogs, saimniecības ēka un sodrēji ēkas dūmvadā.

VUGD aizvadītajā diennaktī saņēma 26 izsaukumus, no kuriem 11 bija uz ugunsgrēku dzēšanu un 12 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu