Lidostā uz skrejceļa saslīdējusi lidmašīna, ar kuru lidoja KHL komanda

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/LETA, TVNET, Instagram

Šodien starptautiskajā lidostā «Rīga» noticis negadījums ar aviokompānijas «Vim Airlines» čarterreisa no Krievijas pilsētas Ufas gaisa kuģi, kas pirms pacelšanās saslīdēja uz skrejceļa. Gaisa kuģī atradās 40 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi. Negadījumā neviens cilvēks nav cietis. Patlaban gaisa kuģis ir novietots stāvvietā. Lidostas skrejceļš bija slēgts, taču ap pulksten 14 lidosta darbu atsāka.

Great time in Riga??✈️?

A post shared by Glebа (@_gleba_) on

Kā liecina lidmašīnas pasažiera, Kontinentālajā hokeja līgā spēlējošās Toljati «Lada» komandas hokejista Gļeba Korjagina sociālā tīkla «Instagram» kontā ievietotais video, lidmašīnas kreisā spārna turbīnā ir bukte. Korjagins komentārā norāda, ka pacelšanās laikā lidmašīna noslīdējusi no skrejceļa.

Lidmašīnā atradās Kontinentālajā hokeja līgā spēlējošā Toljati «Lada» komanda, apstiprināja komandas spēlētājs, bijušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis. Viņš norādīja, ka komanda pēc vakardienas spēles ar Rīgas «Dinamo» bija ceļā uz nākamo spēli, kas paredzēta Ufā. Plašāk komentēt situāciju Masaļskis patlaban nevēlējās. Lidostā plkst.13.59 nosēdās «Lufthansa» reiss no Frankfurtes, bet pēc plkst.14 nolaidušies reisi no Helsinkiem, Brēmenes, Amsterdamas, Parīzes un Tronheimas.

Toljati komandu trenē Latvijas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Artis Ābols un tajā bez Masaļska spēlē arī Latvijas hokejists Kristaps Sotnieks, savukārt kā fiziskās sagatavotības treneris strādā Vilnis Klucis.

Informācija lidostas mājaslapā liecina, ka

kopš plkst.11.54 neviena lidmašīna lidostā Rīga nav nolaidusies, savukārt pēdējais izlidojošais reiss veikts plkst.11.32. Lidsabiedrība «airBaltic» arī atcēlusi vairākus šodien paredzētos reisus.

Kā liecina informācija «Vim Airlines» mājaslapā, šī Krievijas lidsabiedrība dibināta 2002.gadā un reģistrēta Maskavā.

Aivosabiedrība nodrošina gan regulāros, gan čārterreisus gan Krievijas iekšienē, kā arī no vairākām Krievijas pilsētām uz ārvalstīm. Tās flotē esot «Boeing 777-200», «Boeing 767-300», «Boeing 757-200» un «Airbus 319-111» modeļu lidmašīnas.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu