Lidosta «Rīga» atsākusi darbu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Starptautiskās lidostas «Rīga» skrejceļš atsācis pieņemt lidmašīnas pēc šodien notikušā negadījuma ar Krievijas čarterkompānijas «Vim Airlines» lidmašīnu, liecina informācija lidostas mājaslapā.

Lidostā plkst.13.59 nosēdās «Lufthansa» reiss no Frankfurtes, bet pēc plkst.14 nolaidušies reisi no Helsinkiem, Brēmenes, Amsterdamas, Parīzes un Tronheimas.

Informācija lidostas mājaslapā liecināja, ka kopš plkst.11.54 neviena lidmašīna lidostā Rīga nebija nolaidusies, savukārt pirms negadījuma pēdējais izlidojošais reiss veikts plkst.11.32.

LETA jau ziņoja, ka šodien starptautiskajā lidostā «Rīga» noticis negadījums ar Krievijas aviokompānijas «Vim Airlines» čarterreisa uz Krievijas pilsētu Ufu gaisa kuģi, kas pirms pacelšanās saslīdēja uz skrejceļa.

Gaisa kuģī atradās 40 pasažieri un septiņi apkalpes locekļi. Negadījumā neviens cilvēks nav cietis. Lidmašīnā atradās Kontinentālajā hokeja līgā spēlējošā Toljati «Lada» komanda.

Patlaban gaisa kuģis ir novietots stāvvietā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu