Sestdien vairāki cilvēki guvuši traumas, krītot no augstuma

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Aizvadītajā diennaktī mediķu palīdzība bija nepieciešama vairākiem cilvēkiem, kas krituši no augstuma, zināja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā (NMPD).

Rīgā kāda 15 gadus veca meitene izkritusi no trešā stāva loga, gūstot nopietnas traumas galvas, vēdera un krūškurvja rajonā, bet Latgalē no otrā stāva loga izkritis kāds 72 gadus vecs vīrietis, kurš guvis pleca un gūžas sasitumu, kā arī vēdera orgānu traumas.

Kāds četrus gadus vecs zēns Vidzemē spēlējies ar trepēm un kritis no divu metru augstuma, gūstot smadzeņu satricinājumu un citas traumas, savukārt kāds 44 gadus vecs vīrietis Zemgalē labojis savu siltumnīcu, bet nokritis no 1,5 metrus augstām trepēm un traumējis kāju.

Kurzemē kāds 57 gadus vecs vīrietis izkritis no traktora un guvis ribu lūzumus un krūškurvja traumu.

Mediķi palīdzējuši arī septiņiem cilvēkiem visā Latvijā, kas krituši uz slidenām ietvēm, un guvuši roku un kāju lūzumus, kā arī galvas traumas.

Aizvadītajā diennaktī NMPD mediķi devušies uz 1446 izsaukumiem, no kuriem 246 bija saistīti ar dažādām traumām

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu