Ugunsgrēkā Viesītē gājis bojā vīrietis

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aizvadītajā diennaktī ugunsgrēkos Latvijā gājis bojā viens cilvēks, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) apkopotā informācija.

(Papildināta ar jaunāko informāciju.)

Vakar pēcpusdienā ugunsdzēsēji steidzās uz Viesītes pagastu, kur dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, glābēji konstatēja, ka deg divstāvu dzīvojamās mājas siena un starpstāvu pārsegums piecu kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā gāja bojā 76 gadus vecs vīrietis.

Ap plkst.19 tika saņemts izsaukums uz Celtniecības ielu Līvānos, kur dega apsaimniekots angārs. Ierodoties ugunsdzēsēji konstatēja, ka vienstāvu kūdras ogļu ražošanas ēka jau deg ar atklātu liesmu 300 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts pēc pusnakts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, elektrības vads, trīs vieglās automašīnas, koka māja, sodrēji četru ēku dūmvados un bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Ugunsdzēsēji aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsuši 13 ugunsgrēkus, trīs no kuriem fiksēti Rīgā, bet pārējās lielajās pilsētās un Latvijas novados - attiecīgi viens un deviņi.

Aizvadītajā diennaktī 10 gadījumos VUGD darbinieki devušies palīgā iedzīvotājiem glābšanas darbos.

Kopumā šogad ugunsgrēkos Latvijā ir gājuši bojā 20, bet cietuši vēl 79 cilvēki.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu