Lielajos kapos par 9476 € plāno restaurēt pērn traktora sabojāto kapa pieminekli

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lielo kapu draugi

Rīgas pieminekļu aģentūra līdz oktobrim par 9476 eiro Lielajos kapos plāno restaurēt Ādolfa Agtes dzimtas kapu pieminekli, kuru pērn novembrī, tīrot celiņus, apgāza traktors, liecina Rīgas pašvaldības aģentūras «Rīgas pieminekļu aģentūra» darba plāns 2017.gadam.

Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja šodien skatīja jautājumu par Rīgas pieminekļu aģentūras darbības stratēģijas 2017.-2019.gadam un darba plāna 2017.gadam apstiprināšanu. Darba plānā šogad Rīgas pilsētas publiskajā ārtelpā esošo pieminekļu restaurācijas un remonta darbiem paredzēti 33 376 eiro.

Par 9476 eiro Lielajos kapos plānots restaurēt Rīgas galvenā inženiera no 1887.gada līdz 1899.gadam Ādolfa Agtes dzimtas kapu pieminekli.

Savukārt no maija līdz oktobrim par 18 500 eiro paredzēts veikt dekoratīvās skulptūras «Tautasdziesma» restaurāciju, bet no aprīļa līdz oktobrim par 4000 eiro plānots veikt dekoratīvo skulptūru nelielu restaurācijas darbu veikšanai. Gada otrajā pusē par 1400 eiro iecerēts veikt septiņu dekoratīvo bronzas skulptūru apkopi-vaskošanu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu