Rīgā glābēji palīdzējuši no Daugavas ledus nocelt cilvēku

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem cilvēkiem, glābēji vakar Rīgā no Daugavas ledus ar glābšanas dēļa palīdzību nogādāja krastā cilvēku, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Izglābtais cilvēks nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 30 izsaukumus - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu un 15 uz glābšanas darbiem, bet trīs no izsaukumiem bija maldinājumi.

Ap plkst.1 naktī VUGD saņēma izsaukumu uz Nomales ielu Rīgā, kur dega neapsaimniekota divstāvu ēka 140 kvadrātmetru platībā. Tā kā pastāvēja uguns izplatīšanās draudi uz blakus esošo dzīvojamo māju, no tās tika evakuēti seši cilvēki. Ugunsgrēks tika likvidēts trīs stundu laikā.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji devās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, putekļu filtri un putekļi, zemsprieguma sadales instalācija, gaismas reklāma, sadzīves mantas, koridors, trepes, siena ruļļi, trīs vieglās automašīnas un sodrēji ēkas dūmvadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu