UR reģistrē partiju «Liepāja kvadrātā»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: liepajniekiem.lv

Uzņēmumu reģistrs (UR) reģistrējis politisko partiju «Liepāja kvadrātā», informēja UR.

Iepriekš UR bija atlicis janvārī dibinātās partijas «Liepāja kvadrātā» reģistrēšanu, nosakot termiņu konstatēto trūkumu novēršanai. Secinot, ka trūkumi ir novērsti, 14.martā «Liepāja kvadrātā» ir ierakstīta Politisko partiju reģistrā.

Kā aģentūrai LETA sacīja partijas vadītājs un viens no tās dibinātājiem, Liepājas domes priekšsēdētāja vietnieks tūrisma un investīciju jautājumos Jurijs Hadarovičs, partijā pašlaik ir 204 biedri. Nākamnedēļ «Liepāja kvadrātā» plāno Liepājā organizēt preses konferenci, kuras norises laiks vēl tiks precizēts. Savu deputātu kandidātu sarakstu jūnijā gaidāmajām Liepājas domes vēlēšanām partija plāno paziņot tuvākā mēneša laikā.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, partijai «Liepāja kvadrātā» ir septiņi valdes locekļi, tostarp divi pašreizējie Liepājas domes deputāti - Hadarovičs un Romans Miloslavskis. Partijas valdē darbojas arī Igors Glazunovs, Vadims Jakubovs, Jana Petrenko, Ieva Otaņķe un Ella Veinberga.

Kā ziņots, partijas «Liepāja kvadrātā» dibināšanas sapulce notika 28.janvārī Liepājas Latviešu biedrības namā. Par partijas valdes priekšsēdētāju tika ievēlēts Hadarovičs, bet par valdes priekšsēdētāja vietnieku - Miloslavskis.

Hadarovičs un Miloslavskis par jaunas partijas dibināšanu paziņoja pēc tam, kad pērn jūlija beigās sociāldemokrātiskā partija «Saskaņa» pavēstīja par šo divu savu līdzšinējo pārstāvju Liepājas domē izslēgšanu no «Saskaņas». Hadarovičam un Miloslavskim pārmeta «priekšvēlēšanu programmas un valdes lēmumu nepildīšanu» un «pārmērīgu sadarbību ar Liepājas mēru Uldi Sesku,» aģentūrai LETA pastāstīja «Saskaņas» Kurzemes reģiona koordinators un Liepājas nodaļas valdes loceklis Valērijs Agešins.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu