Pašvaldību vēlēšanu paziņojumi izmaksās vairāk nekā € 500 000

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Šā gada pašvaldību vēlēšanu paziņojumu sagatavošana un nosūtīšana izmaksās 511 500 eiro, liecina paziņojums Iepirkumu uzraudzības birojā.

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) bija izsludinājusi konkursu vēlēšanu paziņojumu sagatavošanai un nosūtīšanai.

Sadaļā par paziņojumu sagatavošanu pieteicās viens pretendents - AS «Fitek» -, kas arī sniegs minētos pakalpojumus.

Kā norādīts aprakstā par iepirkumu, «Fitek» līguma izpildē piesaistīs apakšuzņēmējus SIA «Mailmaster» un SIA «Drukātava», un katrs no apakšuzņēmējiem veiks sūtījumu sagatavošanu 33% apmērā.

Savukārt ar vēlēšanu paziņojumu nosūtīšanu nodarbosies VAS «Latvijas Pasts», kas arī bija vienīgais pretendents konkursā. Veicot iepriekšējo tirgus izpēti, tika secināts, ka konkrētajā tirgū ir vairāki piegādātāji - pasta pakalpojumu sniedzēji -, tomēr tie pēc apjoma un piegādes ātruma nespētu izpildīt pasūtījumu.

Kā aģentūru LETA informēja PMLP, notiks sākotnējā sūtījuma sagatavošana un nogādāšana pasta pakalpojumu sniedzējam izsūtīšanai, un tie būs aptuveni 1 500 000 sūtījumu, tāpat arī paredzēta atkārtota sūtījuma sagatavošana un nogādāšana pasta pakalpojumu sniedzējam izsūtīšanai - aptuveni 50 000 sūtījumu.

Šogad pašvaldību vēlēšanas notiks 3.jūnijā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Aktuālais šodien
    Svarīgākais
    Uz augšu