Robežsargi aizturējuši Lietuvas pilsoni ar viltotiem dokumentiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Ceturtdien robežsargi aizturējuši Lietuvas pilsoni ar viltotiem dokumentiem, kā arī meklēšanā esošu Latvijas pilsoni, informēja Valsts robežsardzē.

Vakar Rucavas pagastā uz autoceļa apturēta kāda automašīna, kuru vadīja Lietuvas pilsone. Sieviete robežsargiem uzrādīja viltotu transportlīdzekļa vadītāja apliecību. Par viltotu dokumentu izmantošanu sākts kriminālprocess, savukārt sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Savukārt lidostas «Rīga» robežkontroles punktā konstatēts no Kijevas ieceļojošs Latvijas pilsonis, kurš ir policijas meklēšanā. 1992.gadā dzimušais vīrietis aizturēts un nodots Valsts policijas amatpersonām.

Tāpat lidostā izceļošana no valsts liegta trīs Latvijas pilsoņiem. Divi no viņiem mēģināja izceļot no Latvijas, būdami policijas kontrolē. Pirms izceļošanas viņiem bija pienākums saņemt atļauju no procesa virzītāja. Savukārt kādai sievietei pase nebija derīga ceļošanai ārpus Šengenas zonas valstu teritorijas.

Kopumā ceturtdien robežsargi uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 36 likumpārkāpējus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu