«Rimi» no tirdzniecības atsauc divas rotaļu vardītes

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: rimi.lv

Mazumtirdzniecības uzņēmums SIA «Rimi Latvia» no tirdzniecības atsaucis divas rotaļu vardītes, liecina Patērētāju tiesību aizsardzības centra (PTAC) mājaslapā publicētais paziņojums.

Atsaukšanas iemesls ir rotaļlietu neatbilstība drošuma prasībām, proti, rotaļlietām nav droša bateriju pielietojuma. Uzņēmums aicina pircējus nodot rotaļlietu viņiem tuvākajā «Rimi» hipermārketā.

«Rimi Latvia» pārstāve Inga Bite sacīja, ka tirdzniecības atsaukums attiecas uz nelielu pārdoto rotaļlietu daudzumu.

Paziņojums par rotaļu vardītes atsaukumu publicēts 10.martā, taču, pēc Bites teiktā, līdz šim vēl neviens no vardīti nopirkušajiem pircējiem nav atnesis rotaļlietu atpakaļ. «Patlaban neesam vēl reģistrējuši nevienu gadījumu, kad pircēji būtu nesuši atpakaļ rotaļlietu,» viņa sacīja.

Izsludinātais periods preces nodošanai atpakaļ veikalā beigsies 7.aprīlī. Līdz tam laikam apmaiņā pret preci pircējam tiks atmaksāta čekā norādītā preces vērtība.

Rotaļlietas «Vardīte iepakojumā» EAN kods ir 603996282175, bet rotaļlietas «Vardes akvārijs» EAN kods ir 603996282182.

Rotaļlietu piegādājis Igaunijas uzņēmums «Anvol».

Jau vēstīts, ka «Rimi Latvia» 2015.gadā strādāja ar 785,281 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 16% un sasniedza 27,427 miljonus eiro.

«Rimi Latvia» vienīgais īpašnieks ir Zviedrijas mazumtirdzniecības koncernam «ICA Gruppen» piederošais «Rimi Baltic». Pašlaik «Rimi Latvia» tīklā ir 119 trīs formātu veikali: 31 «Rimi» hipermārkets, 44 «Rimi» lielveikali un 44 zemo cenu veikali «Supernetto». «Rimi» un «Supernetto» veikali darbojas 28 Latvijas pilsētās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu