Padomā, pirms atļaujies cūkot! Kanālā iemesti atkritumi nokļūs jūrā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kanālā iemesti atkritumi tālāk nonāks Daugavā un pēc tam jūrā. Vai tiešām ir vērts nevērīgi piecūkot mūsu ūdeņus?

Kāds TVNET lasītājs nofilmējis «ledus» iešanu Rīgas kanālā, gaidot tramvaju Kronvalda bulvāra pieturā. «Kā redzams, materiāla daudz, ir tikai jāstrādā,» ironiski norāda materiāla iesūtītājs.

Viņš uzsver, ka «cūkas» ir visi,

kuri met kanālā atkritumus, kā arī Rīgas dome, kura nespēj uzkopt apkārtni. Lasītājs dalās domās par to, ka piecūkotais ūdens veido pirmo iespaidu par Rīgu arī tūristiem, kuri Latvijas galvaspilsētā ierodas ar prāmi.

Portāls TVNET sācis ikgadējo akciju, aicinot palūkoties apkārt un ziņot par dabas piecūkotājiem. Kopā, tāpat kā ik gadu, tuvojoties «Lielajai talkai», iestājamies par tīru vidi - vēlamies parādīt, cik neglīti cilvēki rīkojas, un atmaskot «cūkas».

TVNET aicina sūtīt fotogrāfijas un video ar «cūku roku darbu» uz cukas@co.tvnet.lv vai arī vēl labāk - pieķert pašu «cūku» pie rokas. Iesūtītajiem materiāliem jāpievieno vieta un laiks, kur notikušais fiksēts.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu