Policisti steidz uz Sarkandaugavu izšķirt māsas un brāļa konfliktu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīgas Pašvaldības policija

24.marta naktī Rīgas pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki devās uz izsaukumu Sarkandaugavā, kur norisinājās ģimenes konflikts.

Ierodoties notikuma vietā, sastapta jauna sieviete, kura pastāstīja, ka pie viņas atbraucis nepilngadīgais brālis manāmā alkohola reibumā. Jaunietis sācis uzvesties agresīvi, tāpēc nolēmusi izsaukt policiju.

Puisis aizturēts un nogādāts dežūrdaļā, kur veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Pārbaudes laikā noskaidrots, ka nepilngadīgais jaunietis ir 0,9 promiļu reibumā. Puisim sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos alkohola reibumā.

Jaunietis skaidroja, ka pirmo reizi tik augstos toņos izcēlies konflikts ar māsu. Ņemot vērā, ka jaunietis bija nepilngadīgs, policisti pēc lietvedības noformēšanas sazinājās ar jaunieša māsu. Jaunā sieviete paskaidroja, ka labprāt brāli uzņems atpakaļ savā dzīvesvietā, ja viņš ir nomierinājies. Puisis nogādāts atpakaļ māsas ģimenes miteklī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu