Pie stacijas «Imanta» smags negadījums; mirusi jauniete, kura pakļuvusi zem vilciena

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Šorīt sociālajos tīklos tika izteikti minējumi, kas atgadījies Imantā pie stacijas, jo pārbrauktuve ievērojamu laiku bijusi slēgta, tāpat turp dodamies manītas ātrās palīdzības brigādes un policija. Valsts policija norāda, ka Imantā mirusi jauniete, kura pakļuva zem vilciena.

Pulksten 7.34 vilciens Rīga-Sloka stacijā «Imanta» uzbrauca sievietei, tā TVNET skaidroja policijas pārstāve Gita Gžibovska. Pulksten 7.46 vilcienu kustība uz Jūrmalu tika pārtraukta, atjaunota pulksten 8.01. Policija skaidro notikušā apstākļus.

Policija informē, ka mirusī sieviete ir 21 gadu veca. Viņa zem vilciena pakļuvusi uz pārejas. Policija saistībā ar notikušo sākusi kriminālprocesu.

Likumsargi arī atgādina iedzīvotājus būt uzmanīgiem sliežu tuvumā, pirms to šķērsošanas pārliecināties, vai netuvojas vilciens.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) pārstāve Inga Vītola TVNET paskaidroja, ka sieviete mira notikuma vietā, pirms mediķu ierašanās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu