«Saskaņas» saraksta līderis Ventspilī būs Vitalijs Trusevičs

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sociāldemokrātiskās partijas «Saskaņa» Ventspils mēra amata kandidāts un saraksta līderis jūnijā gaidāmajās Ventspils pilsētas domes vēlēšanās būs Vitalijs Truševics, kurš ir pašlaik vienīgais «Saskaņas» deputāts Ventspils pilsētas domē.

«Saskaņas» Ventspils teritoriālas nodaļas valdes priekšsēdētāja vietnieks Trusevičs aģentūru LETA informēja, ka «Saskaņai» Ventspilī ir sagatavots saraksts ar 15 deputātu kandidātiem. Sarakstā ar otro kārtas numuru kandidēs «Saskaņas» Ventspils teritoriālas nodaļas vadītājs Aleksejs Medvedevs. Sarakstā esot gan uzņēmēji, gan dažādu jomu darbinieki, gan aktīvi pensionāri. Kā norādīja Trusevičs, gandrīz pusei kandidātu pamatvaloda esot latviešu valoda.

Iepriekšējās pašvaldību vēlēšanās «Saskaņa» Ventspils domē ieguva vienu no kopumā 13 deputātu vietām, bet, pamatojoties uz aptauju datiem, šajās vēlēšanās partija cerot uz labāku rezultātu. «Protams, jebkura partija teiks, ka vēlētos iegūt visas deputātu vietas, bet reāli mēs ceram uz trim, varbūt četrām vietām,» sacīja Trusevičs. «Esam gatavi iet koalīcijā ar jebkuru partiju, ja tā strādā iedzīvotāju labā,» viņš piebilda.

«Tā kā esam sociāldemokrātiska partija, galveno uzsvaru liekam uz sociālajiem jautājumiem, medicīnu un izglītību, kā arī vides problēmu risināšanu,» sacīja «Saskaņas» saraksta līderis.

Ventspils pilsētas domē ir 13 deputātu vietas. 2013.gada pašvaldību vēlēšanās deviņas deputātu vietas domē ieguva partija «Latvijai un Ventspilij», divas vietas - toreizējās Reformu partijas un «Reģionu alianses» kopējais saraksts, bet pa vienai deputātu vietai - «Saskaņas centrs» un «Vienotība».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu